PONTOS, GYORS SZÁLLÍTÁS

Csomagautomata, futárszolgálat, postai szállítás

Biztonságos bankkártyás fizetés

STRIPE-rendszeren keresztül

20% KEDVEZMÉNY

Tanároknak, diákoknak, nyugdíjasoknak

Loading...
Ne ölj meg, kérlek!

Ne ölj meg, kérlek!

Cikkszám: EK-56 Kategóriák: , Címke:

3391 Ft

Aki ismeri Ördögh Ottó nevét, valószínűleg humoros, parodisztikus írásokat köt hozzá, pl. VIP, Világirodalmi paródiák és Sortalanság, Magyar irodalmi paródiák. Esetleg a történelembe átvezető Te is fiam, Caesar?, Humoros életrajzok ismerős az olvasónak. De a 15….

Termékadatok:

Cím: Ne ölj meg, kérlek! – Filmképekben írt gyógyító krimi
Szerző: Ördögh Ottó
Kiadó: Erdélyi Szalon Kft.
Oldalak száma: 192
Megjelenés: 2021. december 06.
Kötés: Keménytáblás
ISBN: 9786156016805

A biztonságos bankkártyás fizetést a Stripe biztosítja

Loading...

Aki ismeri Ördögh Ottó nevét, valószínűleg humoros, parodisztikus írásokat köt hozzá, pl. VIP, Világirodalmi paródiák és Sortalanság, Magyar irodalmi paródiák. Esetleg a történelembe átvezető Te is fiam, Caesar?, Humoros életrajzok ismerős az olvasónak. De a 15. kötete, a Ne ölj meg, kérlek!, Filmképekben írt gyógyító krimi leginkább a filozofikus A kis herceg és Buddhával rokonítható. Ugyanúgy talányos, nehezen megfejthető, ugyanúgy fejlődésregény. Mindenkinek vannak gyermekkori traumái.

A regényben három ember sorsszerű találkozása tárja fel múltjuk titkait. A három főszereplő: Én, az értelmiségiből lett vállalkozó; Diké, a múzeumi restaurátor, aki rejtélyes módon eltűnik, épp akkor, amikor egy csomagokat cipelő hajléktalan megjelenik, akit Szofoklésznek hívnak. A sorsszerű találkozás rémálommá változtatja Én életét, és hosszas szenvedés után kénytelen szembenézni múltjával, miközben megismerjük Diké és Szofoklész múltját is a rémálom irracionális logikája alapján, melynek során egyre bizonytalanabbá válik, hogy ki ölte meg a feleségét, ha egyáltalán megölte.

Vajon a három ember egymást segíti ki a bűn körforgásából, avagy egymást taszítja bele? Sikerül-e a felszabadulás a múlt béklyóiból, mennyiben bölcsesség a félelem, és van- e játékban szerepe istennek? Mindezekre válasz a regény.

Cím:

Ne ölj meg, kérlek! – Filmképekben írt gyógyító krimi

Szerző:

Ördögh Ottó

Kiadó:

Erdélyi Szalon Kft.

Oldalak száma:

192

Megjelenés:

2021. december 06.

Kötés:

Keménytáblás

ISBN:

9786156016805

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Ne ölj meg, kérlek!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük