PONTOS, GYORS SZÁLLÍTÁS

Csomagautomata, futárszolgálat, postai szállítás

Biztonságos bankkártyás fizetés

STRIPE-rendszeren keresztül

20% KEDVEZMÉNY

Tanároknak, diákoknak, nyugdíjasoknak

Loading...
Jezsuiták és szabadkőművesek

Jezsuiták és szabadkőművesek

Cikkszám: EK-47 Kategória: Címkék: ,

5091 Ft

A világhírű könyv, mely először spanyolul látott napvilágot Dél-Amerikában, Magyarországon pedig szinte az ismeretlenség homályába veszett az egyetlen ismert magyar kiadás. Buenos Aires, 1963. december 1.:Régóta élt bennem a nyugtalan kíváncsiság megismerni az igazságot a…

Termékadatok:

Cím: Jezsuiták és szabadkőművesek
Szerző: Nagy  Töhötöm
Kiadó: Erdélyi Szalon Kft.
Oldalak száma: 630
Megjelenés: 2021. szeptember 30.
Kötés: Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN: 9786158121828

A biztonságos bankkártyás fizetést a Stripe biztosítja

Loading...

A világhírű könyv, mely először spanyolul látott napvilágot Dél-Amerikában, Magyarországon pedig szinte az ismeretlenség homályába veszett az egyetlen ismert magyar kiadás. Buenos Aires, 1963. december 1.:Régóta élt bennem a nyugtalan kíváncsiság megismerni az igazságot a szabadkőművesekről, akiket a Jézus Társasága legnagyobb, százados ellenségének tartott. Miután vissza lettem helyezve a laikus állapotba, eltitkolva való kilétemet, beléptem a szabadkőművesek közé, és a legtisztább szándékkal elhatároztam, hogy személyesen győződöm meg a sok vád igazságáról vagy hamisságáról. Feljutottam a legmagasabb fokokig, és ma birtokában vagyok egy olyan tökéletes ismeretnek mind a két intézményre vonatkozóan, amelyet nem mások elbeszéléséből, hanem hosszú évtizedek személyes tapasztalatából gyűjtöttem fel, így befejezve kettős küldetésemet, amelyet én valóságosan ennek fogtam fel, most a nagyközönség elé állok, és bemutatom e két rendet, a két legnagyobb ellenséget a maguk teljes őszinteségében, összes titkaikkal együtt.
A könyv sajátos ötvözete az önéletrajznak, a naplónak, a dokumentumgyűjteménynek, a politikai esszének és vitairatnak. Írója különös, nyughatatlan, mindenütt meghasonlott, örök útkereső volt. Még haló poraiban sem maradt nyugton. Az “útkereső” közben rátalált a szabadművességre,fölfedezte benne a közösséget, amely sokban emlékeztette őt az elhagyott rendre.Nagy Töhötöm könyve nem elsősorban azért időszerű, amiért írta, hanem mert érdekes és bensőséges képet rajzol az olvasók többsége előtt ismeretlen, titokzatos intézményről, a két rendről.

Cím:

Jezsuiták és szabadkőművesek

Szerző:

 Nagy  Töhötöm

Kiadó:

Erdélyi Szalon Kft.

Oldalak száma

630

Megjelenés:

2021. szeptember 30.

Kötés:

Cérnafűzött, keménytáblás

ISBN:

9786158121828

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Jezsuiták és szabadkőművesek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük